webdevelopment

Web Development

Folosim cele mai moderne limbaje si tehnici de dezvoltare web pentru a construi fiecare proiect si a livra sisteme on-line bine structurate cu operatiuni simplificate.


 

Avem o mare experienta in industria de dezvoltare web. Suntem increzatori ca putem oferi servicii personalizate pentru fiecare client. 

Daca aveti nevoie de un utilizator non-tehnic pentru a gestiona continutul site-ului, putem oferi sisteme extrem de personalizate de management al continutului (CMS), utilizand o gama de solutii open source, care variaza de la editare de baza si manipulare a sute de pagini si documente cu usurinta. Daca aveti nevoie de un site e-commerce, oferim un serviciu complet cu panouri de control usor de utilizat, carucioare de cumparaturi si un design elegant, toate centrate in jurul clientilor oferindu-le o platforma rapida si eficienta pentru a face o achizitie. Daca sunteti in cautarea unui sistem open-source sau closed-source, putem ajuta cu configurarea, instalarea si instruirea in modul de utilizare a CMS-ului personalizat.

WebDevelopment (1)